ŚNIADANIA

PANCAKES:

Bananowe z domowym jogurtem straciatella

 
Klasyczne (pełnoziarniste) - na słodko lub wytrawnie

Kawowo-daktylowe z cynamonem

Ze śliwkami i czekoladą

Z serka homogenizowanego z dowolnymi owocami

Makowo-piernikowe z mandarynkami

À la sernik

Pełnoziarniste ricotta hotcakes

Awokadowe pancakes na słodko

Kakaowe z kawałkami czekolady

Kokosowe z jogurtu greckiego

Cukiniowe z cynamonem



Dyniowe pancakes z ziołowym twarożkiem

Szybkie razowe racuchy drożdżowe

Twarogowe z kawałkami jabłek


Tofurniczki - wytrawne lub słodkie placuszki z tofu

Nadziewane papryką i podane z jogurtem oraz łososiem wędzonym


NALEŚNIKI:

Kawowo-kakaowe

Aksamitne budyniowe naleśniki z serkiem naturalnym

Kokosowe z serkiem wiejskim

Słodko-wytrawne naleśniki z ricottą i kurkami


PUDDINGI:

Chlebowy z jabłkami i cynamonem

Chlebowy z brzoskwinią

Kakaowo-orzechowy z kaszy manny

Ryżowy z karmelizowanymi jabłkami i wanilią

Zapiekany jabłkowy pudding z kaszy kukurydzianej

Zapiekany owsiany pudding z ricottą


OWSIANKI:

Miętowa z jabłkiem i bakaliami

Ze świeżą bazylią, pomidorami i orzechami

Zapiekana korzenna owsianka z jabłkami i orzechami

Bananowo-kokosowy wypiek owsiany z jabłkami

Na zielonej herbacie z łososiem wędzonym i awokado

Puszysty wypiek owsiany z chrupiącą skorupką


Owsianka na mleku z awokado, figami i jogurtem naturalnym


KASZE:

Kokosowy kuskus z jabłkiem i migdałami


OMLETY:

Kaiserschmarren

Na słodko z bananem


Omlet owsiany z owocami


DO PIECZYWA:

Prosta pasta z makreli z jajkiem i szczypiorkiem

Tosty Presley'a z masłem orzechowym

Wiosenna pasta jajeczna z rzodkiewką i miętą

Bananowe tosty francuskie

Pasta z makreli z twarogiem

Makowa pasta jajeczna do pieczywa

Jajeczna pasta chrzanowa

Klasyczne tosty francuskie


INNE:

Razowe scones z korzennymi przyprawami

Razowe owsiane scones z owocami